Agrarøkonomprisen 2017

15-11-2017

En glad Janni, der netop er blevet hædret

Kæmpe stort tillykke til Janni med Agrarøkonom prisen 2017!

Janni Veedfald har vundet prisen på baggrund af sin hovedopgave på agrarøkonomstudiet: ”Landmand af hjertet” hvor hun kort fortalt undersøger om agrarøkonomuddannelsen matcher de behov erhvervet efterspørger i dag.

Dommernes begrundelse for Jannis 1. Plads:
Helt enig dommerkomité, det er en rigtig flot opgave, både akademisk og brugbar. Opgaven har et konstruktivt kritisk blik på uddannelsen og er perspektiverende.

Læs også Landbrugsavisens artikel https://landbrugsavisen.dk/hun-vinder-pris-opgaven-landmand…

Det er nu 4. år i træk er det elever fra Bygholm der har ladet sig kåre i kapløbet om Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskabs Agrarøkonompris.

  • I 2014 blev prisen vundet af Majbritt Bergholt, der havde skrevet en opgave omkring Turnaround i landbruget. I sin opgave havde hun analyseret rådgivningsværktøjet turnaround ved at interviewe konsulenter og landmænd.
  • I 2015 fulgte Simon Tang Nielsen og Magnus Johansen efter og vandt årets agrarøkonompris for deres hovedopgave omkring nødlidende landbrugsejendomme.
  • I 2016 var det Daniel Juul Hedegaard Christensen der sikrede sig en flot 2. plads med en personlig strategiplan, en handlingsplan og løbende udviklingsplan, som skal øge mulighederne for at blive selvstændig landmand.

Lederuddannelsen på Bygholm er for fremtidens ledere!

På Bygholm skal du nemlig kunne tåle, at vi puffer til din personlige udvikling og hjælper dig med at reflektere over, hvordan lige præcis du skal fungere som leder og hvilke relationer, der er nyttig at skabe.
Du er også altid velkommen til at kontakte skolen, hvis du har spørgsmål eller behov for yderligere information.

Vi ses på Bygholm!