Aktuelle kurser

Sprøjtekursus

– Lovpligtig opdatering af certifikat eller bevis

Alle erhvervsmæssige brugere af plantebeskyttelsesmidler skal på lovpligtigt opdateringskursus hvert 4. år for at erhverve sig den sidste nye viden om pesticider og brugen heraf. Bekendtgørelsen trådte i kraft 1. juli 2009. Efter kursusdeltagelse udstedes et diplom, som kan fremvises, hvis Plantedirektoratet kommer på besøg. Man mister hverken sprøjtebevis eller sprøjtecerifikat hvis man ikke deltager i et opfølgningskursus til tiden, men i begge tilfælde vil man miste retten til at sprøjte. Retten generhverves så snart man har gennemført et opfølgningskursus.

Sprøjtecertifikat

e-learning

Kurset kører efter gældende regler om ArbejdsMarkedsUddannelser, AMU, med mulighed for at søge VEU-godtgørelse for de dage, hvor undervisningen foregår på skolen.

Der undervises 5 dage på skolen i teori og praksis, hvor hver undervisningsdag afsluttes med udlevering af pensum og hjemmeopgaver til næste gang. Du løser de udleverede opgaver og modtager vejledning og løsninger over e-mail.

Læreren kan hele tiden kontaktes over mail.

Næste undervisningsdag gennemgås opgaverne kort, og nyt stof præsenteres.

Kontakt skolen, hvis du ønsker at blive skrevet op til næste kursus.

Kurset kører efter gældende regler om ArbejdsMarkedsUddannelser, AMU, med mulighed for at søge VEU-godtgørelse for de dage, hvor undervisningen foregår på skolen. Tilmelding sker via www.efteruddannelse.dk.

Kursusafgift: 1.100,- + evt. materialer og forplejning

Ved spørgsmål kontakt Johan From på telefon 7625 5787 eller pr. mail jfr@bygholm.dk.

1-dags opfølgningskursus til sprøjtecertifikat

Varighedhed: 1 dag
Dato for næste kursus
  • 7. marts 2018 – kvik nr. 48175-0318
Pris: kr. 110,- + evt. bøger og forplejning

Tilmelding: www.efteruddannelse.dk.

Ved spørgsmål kontakt Johan From på telefon 7625 5787 eller pr. mail jfr@bygholm.dk. Tilmelding sker via www.efteruddannelse.dk.