Aktuelle kurser

Sprøjtekursus

– Lovpligtig opdatering af certifikat eller bevis

Alle erhvervsmæssige brugere af plantebeskyttelsesmidler skal på lovpligtigt opdateringskursus hvert 4. år for at erhverve sig den sidste nye viden om pesticider og brugen heraf. Bekendtgørelsen trådte i kraft 1. juli 2009. Efter kursusdeltagelse udstedes et diplom, som kan fremvises, hvis Plantedirektoratet kommer på besøg. Man mister hverken sprøjtebevis eller sprøjtecertifikat hvis man ikke deltager i et opfølgningskursus til tiden, men i begge tilfælde vil man miste retten til at sprøjte. Retten generhverves så snart man har gennemført et opfølgningskursus.

Sprøjtecertifikat

Har du brug for hele sprøjtecertifikatet henviser vi til LMO, Erhvervsbyvej 13, 8700 Horsens. Ring 7015 4000 for mere information.

Opfølgningskursus, sprøjtecertifikat landbrug (48175)

I uddannelsen får deltagerne viden om seneste forsknings- og forsøgsresultater inden for området plantebeskyttelse i landbruget. Deltagerne får desuden viden om ny teknologi inden for sprøjteteknik, nye bekæmpelsesmidler og ny eller ændret lovgivning vedrørende bekæmpelsesmidler og påvirkninger på omgivende miljø.

Varighed: 1 dag

Næste kursusdag er ikke fastsat, men du er velkommen til at henvende dig med en forespørgsel.
Afholdelsesform: klasseundervisning
Pris: kr. 118,- + evt. bøger og forplejning

Tilmelding: www.efteruddannelse.dk.

Ved spørgsmål kontakt Johan From på telefon 7625 5787 eller pr. mail jfr@bygholm.dk.