Informationsdag – Grundforløb og EUX

27-04-2019

Informationsdag

Alle tilmeldte til grundforløb (Grundforløb 1, Grundforløb 2 eller Grundforløb med EUX) i Landbrugsuddannelsen modtager i disse dage en invitation til informationsdag og kompetenceafklaring på Bygholm Landbrugsskole.
Er du én af vores mange kommende elever vil vi således gerne møde dig lørdag, den 27. april, kl. 10:00 – 15:00. Denne dag møder du undervisere og studievejledere, der vil fortælle om skolestart og praktikken.

Samtale om behov og kompetencer

Desuden holder vi en samtale med hver enkelt elev, så vi bedst muligt kan vejlede dig i, hvilket forløb du skal starte på afhængigt af dine individuelle behov og kompetencer. Du og dine forældre vil i den forbindelse have mulighed for at stille spørgsmål. En del af samtalen skal også afklare, om du ønsker og kan optages til at bo på kostskolen.

Faglig Test

Samtidig skal alle elever deltage i en faglig test, som handler om landbrugsfaglige forkundskaber – og for de elever, som er interesseret i EUX, vil der også være en test i dansk, matematik, fysik og engelsk. Alle bedes derfor medbringe blyant, viskelæder, lineal og lommeregner. Hvis du har specialpædagogiske hjælpemidler skal du også medbringe dem samt eventuelt engelsk-ordbøger.