FarmerTech Innovation Challenge

21-12-2015

Kom og vær med til at udvikle fremtidens løsninger for Agrifarm, Dan Egtved og SKOV på Danmarks nye landbrugsmesse FarmerTech d. 19. og 20. januar i Herning. Agro Business Park inviterer elever og andre interesserede.

Tre virksomheder – tre konkrete udfordringer

Farmertech messen handler om innovation, viden og netværk indenfor: husdyrbrug, korn og foderstof, energi, rådgivning samt andre serviceydelser. På messen viser vi ikke bare nye innovationer, vi vil skabe dem på stedet – og vi vil gerne have dig med! Agrifarm, Dan Egtved og SKOV har stillet tre konkrete udfordringer, hvor de har brug for friske idéer, ny viden og

kreative tanker til at skabe fremtidens løsninger. Med Agro Business Park som vært og facilitator afvikler vi tre hurtige, humørfyldte og inspirerende workshops over de to dage, hvor vi sammen viser styrken af innovation i praksis.

Grunde til at melde sig:

  • gøre dig synlig for dine mulige fremtidige arbejdsgivere i workshoppen eller blandt udstillere
  • få frokost på den pågældende dag samt forplejning under workshop
  • få et deltagercertifikat, som pynter på dit CV

Måden at melde sig:

Gå ind på https://agropark.nemtilmeld.dk/11 og sæt kryds ved den/de workshops, du gerne vil deltage i. Vi sender dig en bekræftelse på tilmeldingen og vender tilbage med yderligere information op til messen. Vi skal have din tilmelding senest mandag d. 11. januar 2016. Bemærk der er begrænsning på max. 24 deltagere pr. workshop!