Styling af kødkvæg for unge!

Kunne du tænke dig at lære at udstille kødkvæg på dyrskue? Så er vores kursus i dyrskuestyling d. 8.- 9. marts 2019 helt sikkert noget for dig.

På kurset nørder vi i alt fra ko-styling til dyrenes egenskaber, hvordan man udvælger de rigtige dyr i besætningen og hvordan man præsenterer dem bedst muligt for dommerne.
Du kommer hjem med rygsækken fuld af tips og tricks – klar til, at dyrskuesæsonen går i gang.

Men vi skal ikke kun snakke – vi skal selvfølgelig også prøve det af i praksis. Vi øver os på Bygholms egne limousinekøer og som afslutning på kurset styler vi dyrene og gør dem klar til, at vi kan præsentere dem for forældrene lørdag eftermiddag.

Fællesskabet er noget af det bedste ved dyrskuerne. Derfor er fællesskabet også i fokus på kurset. Vi bliver rystet rigtig godt sammen, så vi lærer hinanden at kende og alle får en rigtig god oplevelse.

Det bliver en weekend med masser af spændende oplevelser og du kommer både hjem med nye tricks til sommerens dyrskuer og nye venner, som deler din interesse for kvæg og dyrskue.

 

Kort om kurset

Hvor: Bygholm Landbrugsskole

Hvornår: fredag d. 8. marts til lørdag d. 9 marts 2019. Kurset starter med indkvartering på Bygholm Landbrugsskole kl. 17.30 og slutter lørdag kl. 15.00 med kaffe og kage til alle deltagere og forældre.
Der vil være nattevagt på skolen mellem fredag og lørdag

Hvem: alle med interesse for kødkvæg og dyrskue kan være med – du skal bare være mindst 12 år

Kursusleder: Jens Thaysen, kvæglærer på Bygholm og limousineavler

Pris: kr. 550,- (inkl. kost og logi)

 

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at sende en mail til info@bygholm.dk

Du kan tilmelde dig her senest d. 1. marts 2019.

OBS: Der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at tilmelde dig.