Er du farmernørd? eller bare vild med dyr og natur?

…så er farmercamp på Bygholm lige noget for dig!

Store maskiner, husdyr, nye kammerater, sport og go’ mad. På Bygholm har vi opskriften på en perfekt sommeroplevelse for dig, der er mellem 12 og 17 år.

Farmercampen foregår på Bygholm Landbrugsskole, hvor du sammen med de andre deltagere bor på skolen fra tirsdag d. 28. juli til fredag d. 31. juli 2020.

Ekstra gas på maskinerne

Er traktorer og andre maskiner lige dig? Så skal du da være med til at skille motorer ad i motorværkstedet og selvfølgelig prøve vores højteknologiske GPS-styring af traktorer og super fede traktorsimulatorer. Er du over 16 år og har traktorkørekort, har du selvfølgelig chancen for at køre selv.

Vild med dyr

På Farmercampen tager vi på gårdbesøg, så du får indblik i, hvad der sker i stalden.

NYT! Bygholm har fået dyr i staldene! Dem glæder vi os til at vise dig! Det giver os også nogle helt andre muligheder for nye, spændende aktiviteter her på skolen.

Fart på – også om aftenen

Der vil være fuld fart på både i dagtimerne og om aftenen. Der vil være forskellige aktiviteter både på skolen og ude af huset. Så der er absolut ingen fare for, at du og dine nye kammerater kommer til at kede jer!

Du kommer til at lære en masse andre unge at kende, der er vilde med de samme ting som dig. De fælles oplevelser, I får på farmercamp er det perfekte afsæt for nye venskaber. Du møder selvfølgelig også nogle af Bygholm Landbrugsskoles dygtige lærere og skolens fantastiske kok laver din mad. Sammen sørger vi for at gøre campen til den fedeste sommeroplevelse, du kan drømme om. Vi glæder os allerede til at møde dig på Farmercampen!

Var du med sidste år?

Hvis du har været med på farmercamp før, har du sikkert lyst til at komme igen. Vi har selvfølgelig nye ting på programmet, så der er mange nye oplevelser, du kan glæde dig til.

Vil du vide mere?

Ring til skolen på 7562 1799, kig forbi eller find os på Facebook, hvor du også kan følge med i livet på Bygholm og se billeder fra nogle af alle vores aktiviteter.
Unge med interesse for landbrug er ofte meget målrettede, så vi glæder os allerede til at møde dig på Farmercampen!

  • Startdato           Den 28. juli
  • Slutdato             Den 31. juli
  • Kost og logi       Du skal bo på skolen, hvor der vil være nattevagt
  • Program            Programmet sender vi til dig før campen
  • Pris                     1450 + adm. gebyr
  • Krav                    Du er mellem 12 og 17 år

    Tilmelding til farmercamp – klik her!