Maraton i Farming Simulator

Kom med, når Bygholm lægger an til det fedeste LAN-PARTY.  Et maraton i Farming Simulator, for unge mellem 13 og 17 år. Vi spiller fra

lørdag den 4. marts 2017 kl. 9.00 og frem til

søndag den 5. marts 2017 kl. 12.00.

…men vi holder os lidt pauser ind i mellem. Så er du vild med Farming Simulator, og har du “Farming Simulator 17″ installeret på din PC, så ta’ den under armen og kom til Bygholm – det bliver med garanti en fed weekend.

Et godt LAN-Party kræver selvfølgelig en lækker præmie! Du kan vinde den helt nye DLC til Farming Simulator 2017: Kuhn DLC, som giver dig 18 nye redskabsmoduler, som man frit kan sammensætte til sine egne redskaber! Så kom og vær med i kampen om den nye Kuhn DLC!

Inddeling efter niveau

Det eneste krav er, at du kommer med en PC hvor der er installeret ”Farming Simulator 17”. Vi skal nok sørge for du bliver koblet på internettet og vores lokale servere!

Deltagere bliver inddelt på hold, som skal samarbejde for at drive det virtuelle landbrug. Der vil være rig mulighed for at lære nye mennesker at kende, da deltagere krydses på tværs af aldersgrupper.

Der spilles for fuld gas fra lørdag til søndag. Ind i mellem laver vi også lidt forskellige aktiviteter med boldspil, samt lidt teknik i maskinhallen. Vi stopper med at spille fra midnat til næste morgen. Du skal selv medbringe sovepose eller dyne og hovedpude.

Maks 24 deltagere – efter først til mølle princippet. Så tilmeld dig og vennerne til en hyggelig weekend! Vi sammensætter grupper ud fra niveau og alle vil være med i et netværk af flere spillere, så du vil få udfordringer på det niveau du er på.

Prisen er 550 kr. inkl. forplejning. Vi sørger for Pizza og Cola!!!

Tilmeld dig her ….senest d. 24. februar 2017.