Next stop Boston

05-07-2016

Da Janni Lyder Veedfald og Karsten Larsen fik overrakt deres beviser på, at de nu er produktionsledere, skete der også noget andet, der fik smilene frem

»Jeg blev godt nok glad!« fortæller Karsten Larsen, »ja, megaglad” nikker Janni Lyder Veedfald. De er netop blevet produktionsledere.

For ud over at kunne glæde sig over eksamensbeviserne, blev Janni og Karsten udvalgt til at komme med på studietur til Boston i efteråret.

»Det bliver sindssygt spændende, og jeg er sikker på, vi får en masse oplevelser, som vi kan bruge vejen igennem resten af uddannelsen,« fortæller Janni, der ligesom Karsten læser videre til agrarøkonom på Bygholm efter sommerferien.

For turen går blandt andet til Harvard University, Babson College og Tufts University og forskellige virksomheder. »Jeg glæder mig til at få et indblik i de steder, vi besøger,« fortæller Janni.

Janni og Karsen - udvalgt til legatrejse til Boston. Insero Horsens og Familien Hede Nielsens Fond.

Blandende rejsekammerater

Turen til Boston er et legat, der uddeles til i alt 26 unge fra 13 forskellige uddannelsessteder i Horsens, Hedensted og Vejle kommuner af Familien Hede Nielsens Fond og Insero Horsens.

På rejsen deltager derfor andre unge, der ikke nødvendigvis har samme faglige interesser, men som tænker at en rejse til et internationalt studiemiljø, kan være med til at give inspiration og viden til videreuddannelse og karriere.

»Det gør det faktisk endnu mere spændende, at der er elever fra andre skoler med, for de oplever jo tingene med andre øjne end landbrugsøjne, forklarer Karsten.

 

 

 

 

 

.