Nye undervisere på Bygholm

02-02-2016

…i kvægproduktion

Bygholm Landbrugsskole har fra 1. februar 2016 ansat Louise Karoline Højsgaard Mikkelsen som kvæglærer.

Louise Karoline, som er uddannet agronom, kommer fra en stilling ved ChemVet, hvor hun har været ansat de seneste 5 år, og hun har tidligere været ansat som kvægkonsulent ved LMO. Hun vil primært komme til at undervise 2. hovedforløbselever, produktionsledere og agrarøkonomer.

På Bygholm bliver målet for Louise Karoline at sætte fokus på en række centrale forhold i forbindelse med de unges fremtidige mål og planer. Eleverne skal klædes endnu bedre på i forhold til de store krav der stilles, når de ønsker at etablere sig i landbrugserhvervet, og det kan kun lykkes ved løbende at holde fokus på at binde teorien og de færdigheder eleverne skal lære sammen med den erfaring eleverne har fra deres praktiske kendskab til landbrug.

 

…allround

Bygholm Landbrugsskole har fra 15. februar ansat Anna Bech som allroundunderviser. Anna har 15 års erfaring som svinefodermester, og hun har også lidt undervisningserfaring fra Hansenberg og Bygholm. Dertil kommer en uddannelse som meritlærer.

På Bygholm bliver målet for Anna at sætte fokus på koblingen mellem teori og praksis blandt grundforløbselever og hovedforløbselever.