Bygholm Landbrugsskole –
her spirer det moderne landbrug

Bygholm er en af landets største landbrugsskoler.
I 60 år har vi uddannet nogle af landets mest kompetente og motiverede unge inden for landbrug, natur og miljø.

Vores mission er at sikre ledere og medarbejdere til fremtidens landbrugserhverv og agroindustri, så Danmark også fremover har landbrug og fødevarer af høj kvalitet.

Men først og fremmest er vi her for, at unge mennesker kan realisere deres fremtidsdrømme. Om så det er at blive landmand, dyrlæge, forsker eller en af de mange andre karriereveje, som en uddannelse hos os skaber.

Vi sigter efter fremtiden med ny teknologi, studieture og undervisere med fingeren på pulsen.

Vores elever skal lære med både hænder og hoved – gennem tætte relationer til læremestre, på virksomhedsbesøg og med teoritimer i marken. Og så lægger vi vægt på, at hver enkelt elev får de bedste muligheder for at lære. Og på talentspor for dem, der vil mere.

På Bygholm fornemmer du hurtigt en stemning af faglighed og fællesskab. Af stolte traditioner og hjemlig hygge, for de fleste elever bor på skolen.

Vores elever får brugbare kompetencer som de tager med sig videre. Uanset om fremtiden venter i Hornsyld eller Houston. For Bygholm er for alle, der kan og vil.

Nysgerrig? Læs om landbrugsuddannelsen, lederuddannelsen og skoleforløb på bygholm.

Bygholms samarbejdspartnere

På Bygholm Landbrugsskole prioriterer vi at være et aktivt og kraftfuldt videncenter. Derfor indgår vi i netværk og samarbejder med andre institutioner og med erhvervslivet.