Start på 1. hovedforløb – nu også i september

12-05-2016

Vil du starte på 1.hovedforløb i efteråret, står døren åben på Bygholm. Nu kan du nemlig tage 1. hovedforløb to gange om året

Et halvt år er lang tid at vente, hvis du gerne vil videre med din uddannelse. Indtil nu har det været realiteten for en del landbrugselever, der gerne ville videre på 1. hovedforløb i efteråret. Men nu får du mulighed for at komme videre på Bygholm to gange om året- nemlig i september og i februar.

DSC_0154

Du bliver en del af et godt fællesskab på Bygholm, og det er en vigtig del af et godt læringsmiljø.

 

»De elever, der er klar til at komme videre med deres uddannelse, skal ikke bremses. De skal da have muligheden for at komme videre, mens de har motivationen, og når det passer ind i forhold til deres praktiksted,« fortæller forstander Kaj Aage Højgaard og tilføjer, at det har været et stort ønske fra både elever og fra læremestre.

Der vil være en bred vifte af specialefag at vælge og eleverne lærer hinanden rigtig godt at kende.


Lille hold, mange muligheder

Der vil være flest elever, der starter på hovedforløbet til februar, så holdet i september forventer vi ikke bliver så stort. Men det er ikke en ulempe.

»Eleverne kommer til at lære hinanden rigtig godt at kende. Samtidig vil de komme til at have meget med eleverne fra EUX 1. hovedforløb at gøre, så der vil stadig være den brede vifte af specialefag at vælge imellem, selvom holdene ikke bliver så store,« fortæller underviser Jens Thaysen.

Starter du på 1. hovedforløb til efteråret, får du samme tilbud som dem, der starter i februar. Plantefolkene vil få undervisning i GPS-præcisionslandbrug, valgfri specialefag inden for teknik, planter, kvæg og svin, ekskursioner og studieture. Og så er der cirka 170 elever på Bygholm i efteråret, så der bliver meget liv på skolen.

Tilmeld dig 1. hovedforløb

Læs mere om 1. hovedforløb

Se Bygholms andre uddannelsestilbud