Caféen på Bygholm

Caféen er hjemsted for hygge hele ugen og om  torsdagen er der feststemning. Her møder du elever fra alle hold, og snakken går på kryds og tværs.

Spørger du eleverne på Bygholm, er fællesskabet og den gode stemning noget af det bedste ved Bygholm. Og et af de steder på skolen, hvor hyggen er i højsædet, er i Bygholm-caféen.

Her mødes skolens elever på tværs af hold for at høre musik, tage et spil pool, spille bordfodbold eller snakke og tage del i den gode stemning.

Om torsdagen er der gang i fadøls-anlægget, musikken og nogle gange kommer der bands og spiller. Af og til gir’ selv lærerne et nummer – til stor morskab for mange.

Elevernes egen café

Det er elevernes eget café-udvalg, der står for torsdag-caféaftenerne, og den bliver drevet efter de regler, der er vedtaget af elevrådet og skolen.

Det er i høj grad eleverne selv der bestemmer, hvilke arrangementer der skal tilbydes.Og har du en god idé, er det bare med at sige det til en fra café-udalget.

Caféen er for elever og studerende med studiekort på Bygholm Landbrugsskole samt deres gæster. Tidligere elever er også velkomne, men uden gæster.

 OBS! Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer  i caféen, når der er caféaftener (normalt torsdage fra kl. 20:00-23:00.)